Behandeling Derma-Shaper
Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen door de fibroblasten gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kan uw schoonheidsspecialist(e) een bijzondere behandeling geven met het DermaShaper apparaat.

Door de behandeling met de DermaShaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was voordat de veroudering begon.

Het resultaat
Al na één behandeling met de DermaShaper heeft u een zichtbare huidverbetering. U ziet het en u voelt het. Uw huid heeft een gladder uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Uw huid ziet er jonger uit. Indien u de behandeling in kuurverband neemt, dan zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

Hoe werkt de DermaShaper
De DermaShaper werkt met een hele hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en het herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.

dermashaper treatmentMet de DermaShaper behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is. Zonder operatie en zonder pijn.

Wat kan nog meer behandeld worden:
Behandeling met de DermaShaper is ook aan te bevelen voor:
Afvoeren van vocht onder de ogen
Kalmeren en herstellen van de couperose huid en de gevoelige huid
Kalmeren en herstellen van de beschadigde huid (bijvoorbeeld zonverbranding of na een operatie)
Behandelen van verklevingen en littekens

Wilt u meer weten over de werking, mogelijkheden en achtergronden van de behandeling met de DermaShaper en wat deze behandelingen voor u kunnen betekenen, kijk dan op de site www.uwnieuwehuid.nl. Uiteraard kan uw scchoonheidsspecialist(e) persoonlijk advies geven wat de behandelingen voor u kunnen betekenen