Behandeling Micro-dermabrasie

_MG_8598

Hoe werkt micro-dermabrasie
Door middel van een speciaal vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid ‘gespoten’. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. Het grote voordeel van micro-dermabrasie is dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische peeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

Behandelingen
De micro-dermabrasie start in kuurverband met behandelingen om de 2 tot 3 weken (afhankelijk van de huid) tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden. De behandeling op zich is intensief. U voelt dat de kristallen over de huid gaan, maar in de regel wordt dit niet als pijnlijk ervaren.

Na de behandeling kan de huid iets trekkerig aanvoelen en enige roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand. Er is een dun laagje van de huid afgehaald, waardoor een goede nabehandeling van de huid noodzakelijk is. De speciale lotion,  serums en crème die u na de behandeling dient te gebruiken zorgen voor een aangenaam gevoel en versnellen het herstel van de huid. Deze producten zijn volledig afgestemd op de micro-dermabrasie behandeling.

Toepassingsmogelijkheden
Micro-dermabrasie kan gebruikt worden voor:

  • Huidverjonging
  • Anti-rimpel behandeling ( ook plaatselijk )
  • Huidverfrissing ( rokershuid en doffe huid )
  • Pigment- en ouderdomsvlek verwijdering
  • Verzachten littekens ( snij- en brandwonden )
  • Vervaging acné littekens

Resultaat
Afhankelijk van het doel van de kuur kan bij benadering het aantal behandelingen worden vastgesteld. Bij het opfrissen van de huid zijn gemiddeld 4-5 behandelingen in kuurverband nodig. Bij littekens of diepe rimpels zijn 12-15 behandelingen in kuurverband nodig. Dit alles is natuurlijk mede afhankelijk van het regeneratievermogen van de huid en van de thuisverzorging van de huid met de speciale producten tussen de behandelingen in.

 Voor:                                               Na:

microdermabrasie aftermicrodermabrasie before